FRAD

Frad se bavi proizvodnjom rezervnih auto delova, odnosno filtera za sve fluide sa maksimalnim spektrom primene. Ova kompanija osnovana je još 1958. godine u Aleksincu i predstavlja najvećeg specijalizovanog proizvođača filtera u Srbiji i Crnoj Gori, kao i jednog od vodećih na Balkanu. Od osnivanja ove kompanije, proizvodni asortiman je znatno proširen, tako da Frad nudi oko 2 500 različitih tipova filtera za razne namene. Frad filteri su vrhunskog kvaliteta, ali je i njihova cena vrlo prihvatljiva. Za Frad, kvalitet proizvoda je imperativ. Frad filteri zadovoljavaju tehničke i funkcionalne uslove i standarde, pospešuju rad vozila, visoko su kvalitetni i definitivno ispunjavaju stroge zahteve određene svetskim standardima u automobilskoj industriji, a uglavnom ih i premašuju.
http://www.frad.rs

Filteri Frad

Filteri Frad
Svi Frad filteri proizvedeni su od najkvalitetnijih sirovina, uz pomoć savremenih tehnologija i po ISO standardima, tako da su Frad proizvodi vrhunskog kvaliteta i zbog toga produžavaju radni vek motora.
Proizvodni asoritman obuhvata filtere goriva, vazduha, ulja, filtere vazduha kabine, filtere hidraulike, separatore ulja i sušače vazduha, kao i umetke filtera ulja, vazduha, hidraulike i goriva za kamione, autobuse, poljoprivredne i građevinske mašine itd.