BOSCH

BOSCH vodeći svetski proizvođač sistema za ubrizgavanje goriva, kao i sistema paljenja. Bosch ime je sinonim vrhunskog kvaliteta i inovacija. Kao nosilac tehnološkog razvoja ovih oblasti, u bliskoj saradnji sa proizvođačima vozila, Bosch je razvio tačno odgovarajuće svećice prema njihovim zahtevima. Bosch-ove svećice obezbeđuju savršen rad agregata u najrazličitijim uslovima eksploatacije, neprekidno omogućavajući uštedu goriva i smanjenje štetnih materija u izduvnim gasovima. Osim ispunjenja zahteva proizvođača automobila, Bosch je svoj proizvodni program prilagodio i uslovima aftermarket-a ispunjavajuci najrazličitije uslove korisnika. Sa svoja četiri proizvodna lanca: * Bosch Super plus (itrijumska tehnologija) * Bosch Super 4 ("inteligentna" tehnologija za više performanse) * Bosch Super (standardna tehnologija sa jezgrom centralne elektrode od bakra) * Bosch Special Programme (sa srebrnom centralnom elektrodom) Bosch je obezbedio sebi lidersku poziciju u Evropi kako na polju prvougradnje, tako i na polju aftermarket-a
http://www.boschautoparts.com/

Akumulatori Bosch

Akumulatori Bosch

Kompanija Bosch proizvodi akumulatore od 1927 godine. Za sve te godine stekli su veliko iskustvo i visoko poverenje kupaca širom sveta. Konstantno koriste napredne tehnologije i nove materijale da bi zadoviljili sve veće zahteve savremenih automobila.

Filteri Bosch

Filteri Bosch
Osigurajte efikasni rad Vašeg vozila Bosch filterima za gorivo, ulje i vazduh, a zahvaljujući filterima za ventilaciju obezbedite da vazduh u kabini Vašeg vozila bude čistiji i svežiji. Program filtera obuhvata:
- Filteri goriva za benzinske i dizel motore
- Filteri ulja
- Filteri vazduha
- Filteri kabinskog prostora

Kočioni sistemi

Kočioni sistemi
Danas jedan od tri automobila u Severnoj Americi koristi neku od komponenti Bosch kočioniog sistema. To je zbog toga što Bosch nosi iskustvo još od prvog patetnta kočionog sistema iz 1936.

Svećice Bosch

Svećice Bosch
Kao evropski predvodnik tržišta i tehnologije, ime Bosch stoji za najviši nivo kvalitete i iskustva kod svećica za motore. Sve više i više proizvođača automobila ugrađuju Bosch svećice tokom fabričke proizvodnje.